Logo 1001Lys
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Uyuni Lighting

show blocks helper

Pris

Viser 1–8 af 15 resultater

Uyuni Lighting

Uyuni lys er de mest naturtro kunstige lys med LED dioder og 3D flamme. lys udvalget består af fyrfadslys, kronelys og bloklys, der er batteridrevet. Fjernbetjening kan bruges med alle lys enkeltvis eller flere på en gang.
Kronelysene og bloklysene er fremstillet af Virgin paraffin voks, der føles og ses, som et realistisk stearinlys. Fyrfadslyset er i plast. De flotte kunstige lys har 3 lysstyrke indstillinger, der kan benyttes via fjernbetjeningen.
Flammen er 3D patenteret og helt unik. Det kan være svært at se forskel på Uyuni lys og et ægte stearinlys, når det er tændt.
Uyuni-stearinlys kan tændes og slukkes eller dæmpes via fjernbetjening med timerindstillinger på 4, 6, 8 eller 10 timer. LED lysene kan anvendes manuelt uden fjernbetjening ved brug af kontakten i bunden On, Timer og Off.
Timer kontakten tænder lyset i 6 timer, hvorefter det automatisk slukker. Lyset vil automatisk fremover tænde og slukke på samme tidspunkt.
På et Uyuni lys brænder du dig ikke. Er der børn i hjemmet eller allergikere er vokslys med batteri en rigtig god løsning.
Lysene er så virkelighedstro, at du ikke vil kunne se, at det er et kunstigt stearinlys.
Uyuni kronelys og bloklys er fremstiller af Virgin paraffin voks og må derfor ikke stå i direkte sollys.
Vælg mellem flere typer af de flotte LED Uyuni lys.

uyuni-lighting