Logo 1001Lys
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Diverse LED Pærer

show blocks helper

Pris

Viser 1–8 af 19 resultater

Diverse LED pærer – lys har betydning for vores velvære!

LED pærer med speciel sokkel finder du her i flere lysstyrker og forskellige udformninger.
Vælg den rigtige LED pære, der passer til dit lys behov!
Ra, lumen og kelvin er de 3 måleenheder, som du skal vælge din belysning ud fra.
En høj Kelvin-værdi betyder et koldt blåligt lys, og en lav værdi giver et varmt gulligt lys. En traditionel glødepære har en farvetemperatur på omkring 2.700 Kelvin.
Ra-værdi er lyskildens farvegengivelse. Ved naturligt dagslys ligger farvegengivelsen på 100, og jo tættere farvegengivelsen kommer på 100, jo mere virkelighedstro gengives farver og detaljer. De traditionelle glødepærer havde en farvegengivelse på 99, mens de mest almindelige LED-lyskilder har en Ra-værdi på over 80, hvilket giver en god farvegengivelse.
Lysstyrken fra watt til lumen svarer nogenlunde til følgende:
15W ~ 140 lumen
25W ~ 250 lumen
40W ~ 470 lumen
60W ~ 800 lumen
75W ~ 1050 lumen

G4 og GU4 LED stiftpærer erstatter 12V stiftpæren med G4 og GU4 sokkel og har et meget lavt strømforbrug. Pærerne kræver en DC-driver for at fungere optimalt med en eksisterende installation. G4 og GU4 LED stiftpærer har vi i høj kvalitet, i flere lysstyrker og udformninger.
GU11 er en miniudgave af GU10 pæren. Pæren anvendes i lamper og spots med GU11 fatning. LED pæren giver et rigtig godt lys.
GX53 LED pæren er rund og flad med LED dioder. Pæren anvendes til lamper med GX53 fatning og giver en god spredning af lyset.
Vi får løbende flere typer af LED pærer.
Kontakt os gerne, såfremt du ikke finder den type LED pære, du mangler!