Logo 1001Lys
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Soveværelse

show blocks helper

Pris

Viser 1–8 af 137 resultater

Lys er godt for krop og sjæl!

Det giver god mening at have forskellig belysning i soveværelset. Belysningen skal både være behagelig, afslappende og funktionel.
Start altid dagen på den bedste og behageligste måde med det rigtige valg af belysning i soveværelset. At vågne om morgenen kan være en udfordring for mange især i vintermånederne, hvor solen ikke er stået op, når vækkeuret ringer.
Inden sovetid er det skønt at tømme hovedet for dagens oplevelser og læse en god bog. En læselampe er derfor velvalgt at have på sengebordet eller på væggen, så du kan tænde og slukke lampen fra sengen.
Har du klædeskabet i soveværelset, skal et godt funktionelt lys tænkes ind i indretningen. Det kunne være fleksible spots på en skinne, der kan drejes og give et godt skarpt lys til at vælge dagens dress.

Vælg dine lamper til soveværelset efter design og indretning. Det afgørende er valg af lyskilder, der kan passe til de fleste lamper og gør en markant forskel for dit velbefindende. En lysdæmper til lamperne i soveværelset kan give den afslappende stemning.
Vi har et stort sortiment af lamper til soveværelset. Loftslamper, væglamper, gulvlamper, up-light, spots og bordlampe. Der er helt sikkert mulighed for, at vi har de lamper, som passer i din personlige indretning af soveværelset.
Du er altid velkommen til at kontakte os og vi vil vejlede dig i købet af lamper og lyskilder.
Sov godt og vågn op til en dejlig dag!