Logo 1001Lys
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Stue

show blocks helper

Pris

Viser 1–8 af 246 resultater

Belysning i stuen!

Lys og lamper er essentiel i indretningen til at give den atmosfære, der passer til dig!
En god idé er at dele stuen op i rum. Vælg flere slags belysning, der tilsammen kan give en helhed i indretningen.
Sørg for masser af lys. Du kan ikke få for meget lys kun for lidt!
Er møblerne, væggene eller gulvet mørkt, kræver det en større mængde lys end, hvis du har en stue med lyse vægge og møbler.
En god placering af de forskellige lamper bidrager til, at du føler dig hjemme i din stue og det giver en stemningsfuld belysning.
Varmt hvidt lys giver en afslappende stemning og med en lysdæmper eller en dæmpbar lyskilde kan lys intensiteten tilpasses efter behov.

Over spisebordet og sofabordet vil en af vores pendler kunne give en god grundbelysning.Lyset ved fjernsynet bør være dæmpet og du undgår derved genskin på tv skærmen. LED-bånd bag fjernsynet er en god detalje og giver et behageligt lys. En gulvlampe eller en væglampe vil give et direkte lys ved sofaen eller lænestolen, hvor du læser eller er kreativ.
Tre til fem lyskilder til ca. 20 m² er en god regel. Du kan derved nemt få en varieret belysning ved kun at tænde nogle af lamperne.
Vælg dine lamper til stuen efter design og som passer til dit behov. Sørg for, at de spiller sammen for at få en helhed i indretningen.
Hos os har vi lamper til stuen i mange stilarter, i forskellige materialer og i mange farver.
Køb stilrene design og flotte lamper med dekorative detaljer til en god pris.